Julshow 2017

En julshow med och för två generationer

Dadson bjuder upp till julshow för första gången på Strand Kök & Bar. Fokuset är som vanligt på fullt ös och de leker med sitt släktskap och sin musik från sina respektive uppväxter.

-Konceptet var superenkelt att komma fram till. Pappa har alltid hävdat att den bästa musiken gjordes på 70-talet, medan alla vet ju att den bästa musiken gjordes först på 90-talet, berättar Jonathan och ler.

-70-talsmusiken är grunden till all musik. Utan Beatles hade det inte funnits någon Back Street Boys, kontrar Togga bestämt.

De har döpt sin show till ”Seventies vs Nineties” med undertexten ”Det bästa och sämsta från två generationer”. Hela showen är en lek med musik från två generationer som Streaplers, Metallica, Abba, Queen, AC-DC, E-type, Hanson Brothers med flera… och det faktum att de är far och son.

För de som sett Dadson kommer det att vara en hel del nytt som händer. Jonathan kommer att spela en hel del piano vilket han aldrig gör live annars och som de brukar blir det ett gästuppträdande från någon i publiken under varje show.

-Vi vet inte vem det är, och hen vet inte om det heller. Det blir en surprise för både oss, hen och publiken, säger Togga.
De berättar vidare att de stannar upp sin ständigt pågående världsturné och vi ber dom förklara:

-Vi spelar några enstaka gånger i Mora varje år men vi är mest på turné någonstans i världen. Sverige, Norge, Italien, Danmark och i Filippinerna är de länder vi lirat i, berättar Jonathan och fortsätter. -Därför är det så skönt att få vara på hemmaplan för en gångs skull.

 

Julshowsmeny
Rödlökscheesecake med sikrom.
Biff med svamp- och tryffelsås serveras med rostade rotsaker.
Chipotle- och chokladpannacotta med hjortron samt havreflarn.

 

Julshowen sätts upp vid sex datum. 1, 2, 8, 9, 15 och 16:e december.

Bokar gör du på 0250-177 07

Varmt välkomna önskar Maria med personal.